web analytics

toon kupası oyunu oyna

Toon Kupası Oyunu Nasıl Oynanır?

Toon Kupası oyna . Toon Kupası Cartoon Network toons ile bir futbol oyunu. Eğer Toon kupası oynamayı eğlenceli buluyorsanız, bu versiyonunu seveceksiniz. Bu futbol oyunu, Powerpuff Girls gibi Çizgi Film ağından karakterler olarak oynamanıza izin verir. Üç oyun modu vardır – hızlı maç ve turnuva. Ayrıca, kontrol etmek için küresel bir afiş de var. Eğer dünyanın dört bir yanından Dünya Kupası’nda diğer oyunculara karşı rütbe nasıl bakın.

Bir maç başlamadan önce, takımınızı seçin-böyle Teen Titans veya çıplak ayılar gibi karakterlerden seçebilirsiniz. Futbol oyun hızlı tempolu ve eğlenceli. Her takımın üç oyuncusu vardır – oyuncular arasındaki topu geçirin ve mümkün olduğunca çok gol atmaya çalışın. Açık bir hedefiniz olduğunda, atış güç çubuğunuzu şarj edin ve mükemmel hedefi elde etmeye çalışın. Rakibiniz topu varsa, onları kovalamak ve denemek ve onları mücadele için boşluk çubuğunu kullanın. Serin güç-up kasaları da unutmayın – bunlar Yıldırım veya shrink ray gibi rakip takım üzerinde yıkım açığa çıkarabilir. Sadece kutunun üzerinde çalıştırın ve güç – up otomatik olarak açılacaktır.

Oynamak gibi, ben 10, gumball ve elma ve soğan şaşırtıcı dünya gibi oynamak için yeni takımlar kilidini açabilir. Buna ek olarak, tam bir rekabetçi futbol turnuvası oynayabilirsiniz. Batı Avrupa ve Asya Pasifik gibi farklı bölgelerden seçim yapın (Bu özellik Toon Cup 2017’den beri genişletildi). Turnuvada, Toon Cup 2019 Şampiyonu olmak için bir dizi Maç kazanmalısınız. Bu oyun çok eğlenceli ve futbol seviyorsanız oyun keyfine varacaksınız.

Eğer turnuva yüzlerce kazanmak ve küresel afiş üstüne ülkenizi itmek yardımcı olup olmadığını görün. Denetim
WASD veya ok tuşları taşımak için
Boşluk çubuğuna topu geçmek. Tutun ve ateş serbest Toon Cup 2019 oynarken başarılar.

OYUNA BAŞLA
REKLAM
Anonim

pisdi

Şubat 18, 2023