web analytics

hello neighbor alpha 3

Hello Neighbor Alpha 3 Oyunu Oyna

Hello Neighbor Alpha 3, her şeyin mümkün olduğu Kogama Games dünyasında yapılacak klasik video oyununun yepyeni bir rekreasyonudur ve eminiz ki bu tür bir oyunun önceki tekrarlarını oynamayı sevdiyseniz, bu biri de beğeninize olacak ve her zaman olması gerektiği gibi baştan sona bir patlama olacak!

Yeni Hello Neighbor Alpha 3 çevrimiçi oyununu deneyin!

Komşu mu yoksa At mı olmak istediğinizi seçerek başlayın . İki taraf arasında seçim yaptıktan sonra, bu video oyunu serisinden esinlenerek dünyanın sokaklarına giriyor ve diğer takımın üyelerini ortadan kaldırmak için elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz, bunu yapana kadar onları kırıp, daha fazla puan kazanarak sıralamaları tırmanıyorsunuz. .

Hareket etmek için WASD’yi kullanın, boşluk tuşuyla zıplayın ve etkileşim kurmak veya saldırmak için E’ye basın. Mağazadan her türlü yeni görünüm ve yükseltmeyi satın alabilirsiniz. Ait olduğunuz takım ne olursa olsun hepinize iyi şanslar ve en iyi dileklerimizi sunar ve merhaba komşu 3 oyunumuzda bugün tüm gün eğlenmek için burada kalmanızı umarız!

OYUNA BAŞLA
REKLAM
ahmad

oyniya bilir miyim

Kasım 11, 2022