web analytics

internet cafe işlet

internet cafe İşlet Oyunu Oyna

internet cafe işlet oyunu oyna. Geçmişte, çoğu insanın bugünlerde olduğu gibi evinde bilgisayar veya internet bağlantısı olmadığını, bunun yerine sadece kahve, içecek ve yemek için değil, bilgisayar kullanmak için de para ödedikleri kafelere gittiklerini biliyor muydunuz? ve internet bağlantıları?

Evet, bu bir zamanlar popüler olan bir iş moduydu ve web sitemizdeki en iyi yeni yönetim simülatör oyunlarından biri olan 3D ile şimdi ve burada, geçmişten gelen bir patlama ve inanılmaz bir güncel oyunla bir tane çalıştırabilirsiniz. deneyim!

Çevrimiçi İnternet ve Oyun Kafe Simülatöründe elinizden gelenin en iyisini yapın!

Bir nesneyle etkileşime geçmek için onu kamerayla hedeflemeniz ve ardından E tuşuna basmanız gerekir. Masaüstü kurulumlarını masa, monitör, bilgisayarın kendisi, sandalye, klavye ve fare ile oluşturduğunuzdan emin olun. Bağlantıları yönetmek için Yöneticinin birçok faydalı görev için kullanılabilen bilgisayarını kullanın.

Onlar için oluşturduğunuz yeni bilgisayarları kullanan müşterileri kabul edin ve daha fazla müşteri çekmek için bunu hızlı bir şekilde yapın. İşiniz bittiğinde müşteriden parayı almayı ve daha fazla bilgisayar inşa etmek ve işinizi büyütmek için kullanmayı unutmayın.

İstediğiniz zaman yeni araçlar satın alabilir ve kurabilirsiniz ve hatta yeni bir tasarım daha fazla insanı çekeceği için kafenin kendisini daha iyi görünmesi için özelleştirebilirsiniz. Faturalarınızı ödeyin, ortamı temiz tutun, güzel kokmasını sağlayın ve müşteri memnuniyet göstergelerinin her zaman yüksek olduğundan, yani mutlu olduklarından emin olun.

WASD ile hareket edin, etkileşim için E’yi, etrafa bakmak için fareyi kullanın. Artık ne yapacağınızı ve nasıl yapacağınızı kesinlikle anladığınıza göre, bu harika yeni menajerlik simülatör oyununa 3D çevrimiçi olarak başlayın ve arkadaşlarınızı da denemeye davet edin!

Yazaratom kodu

OYUNA BAŞLA
REKLAM

Henüz hiç yorum yapılmamış.