web analytics

papçi

Papçi Oyunu Oyna

Papçi oyunu oyna. Papçi oyunu NEDİR? Papçi, PlayerUnknown’s Battlegrounds adlı oyunun kısaltmasıdır. Oyunu oynayanların hayatta kalan son kişi olmak için yarıştığı oldukça sürükleyici bir oyundur. Papci’nin tasarımcısı Brendan Greene’dir. Bu oyunu tasarlarken Japon kült filmi ‘Battle Royale’, ‘H1Z1: King of the Kill’ ve ‘DayZ’ oyunlarından ilham aldığını ve ‘Açlık Oyunları’ film serisinden bazı özellikleri taşıdığını belirtti. . Bu eski oyunlardan ilham almasına rağmen ekstralarıyla ön plana çıkmış ve oynayanların dilinden düşmeyen popüler bir oyun haline gelmiştir. Efsanevi bir Papist çılgınlığı ortaya çıktı. Piyasaya ilk çıktığında bilgisayar üzerinden sadece Steam’den satın alınarak oynanan bu oyun, artık hem konsollarda hem de tablet ve akıllı telefonlarda Papçi Mobile olarak oynanabiliyor. Tamamen mobilde
Ücretsiz olmasının yanı sıra en çok indirilen ve en çok oynanan oyun olması nedeniyle Google tarafından 2018 yılının en iyi oyunu seçildi. Oyun hakkında bu kadar detaylı bilgi bu kadar! Şimdi işin en eğlenceli kısmı olan nasıl oynanacağından bahsedelim.

PAPİST NASIL OYNANIR?

Bir uçakta 100 kişinin bulunduğu geniş bir harita üzerinde seyahat ederken, istediğiniz bir alanda paraşütle atlayarak diğer oyuncularla savaştığınız, orada çeşitli mühimmatlar bulduğunuz bir hayatta kalma oyunudur. OYUNA YALNIZCA VEYA TAKIM ARKADAŞLARINIZLA ANLAŞARAK GİRİN! Oyuna tek girdiğinizde tanımadığınız 3 kişiyle takım halinde oynuyorsunuz ve takım arkadaşlarınızla girdiğinizde benim için daha eğlenceli oluyor. Özellikle sesli sohbet özelliğini açarsanız birlikte daha rahat hareket edersiniz.

HARİTADAN SEÇTİĞİNİZ AKILLI BİR YERE ATLAYIN!

Oyun 100 kişinin bulunduğu bir uçaktan atlayarak başlıyor. Oyunda karşınıza bir harita çıkıyor ve istediğiniz yere paraşütle atlıyorsunuz. Siz de sizi takip eden takım arkadaşlarınızla aynı yere atlayabilirsiniz. Atlarken çok sayıda paraşüt görürseniz yanarsınız. Bu, çoğu insanın oraya atladığı anlamına gelir. Özellikle ilk versiyonda Pochinki’yi kimse tanımıyor. Papchi’de çoğu insanın atladığı, en çok kan dökülen yer burası.
Yere indiğinizde ekipman bulabileceğiniz yerlere girerek ekipmanınızı donatın. Çeşitli silahlar, mühimmat, ilk yardım çantası, bandajlar, el bombaları, dürbün, sırt çantası vb. şeyleri bulabilirsiniz. Ancak
önceliğiniz silah bulmak olsun. Düşman her an sizi bulup saldırabilir. Hazır ol. Düşmanınızı öldürerek bulduğu ekipmanı da alabilirsiniz. Aynı zamanda helikopterle havadan damlalar atılıyor. Bunların arasında çok etkili silahlar, mermiler, kamuflaj ekipmanları da bulabilirsiniz. Ancak bunun için herkesten önce gidip almanız gerekiyor ve airdrop çevresinde çoğu kişinin bulunacağını da unutmamak gerekiyor. Silah bulmaya gittiğinde yem olabilirsin.

TAKIM ARKADAŞINIZI KURTARIN, EKİPMANINIZI PAYLAŞIN!

Oyunda ölmeden önce bir bayılma döneminiz var. Düşman sizi tamamen öldüremediğinde sürünerek düşmandan kaçabilirsiniz. Bu durumda hayatınız sona ermeden ekip arkadaşlarınızdan biri yanınıza gelip hayatınızı kurtaracaktır.
kurtarabilir. Eğer kurtaramazsa ya da takım arkadaşlarınız sizden önce ölürse doğrudan siz ölürsünüz. Diğer bir özelliği ise ekipmanınızı arkadaşınızla paylaşabilir veya ondan ekipman satın alabilirsiniz. Yani merminiz bittiğinde birbirinize mermi bırakabilir, tıbbi kit, silah vb. alışverişler yapabilirsiniz.

SEÇİLEN BÖLGEDE KALIN, ÖLMEYİN!

Oyunu en eğlenceli kılan özelliklerden biri de haritada seçilen alanın belirli dakikalar sonrasında daralmaya başlaması ve oyuncuların o seçilen alana girmek zorunda kalmasıdır. Eğer alan daralırsa ve o alana giremezseniz hayatınız azalır ve ölürsünüz. Geç kalmayın. Bir araç bulup ekip arkadaşlarınızı araca alarak daha fazlasını yapabilirsiniz.
hızlı hareket edebilirsiniz. Fakat alan çok dar olduğunda araçla geldiğiniz düşmanlar tarafından fark ediliyor, yani eğer sürünerek girerseniz düşman sizi fark etmeyecek ve düşmanı görüp öldürebiliyorsunuz. Bu sayede herkesi öldürüp hayatta kalabilirsiniz, tek başınıza ya da 1. takımla birlikte olabilirsiniz. Oyun stresi atmada, enerjinizi bulmada oldukça etkilidir. Herkese tavsiye ederim.

OYUNA BAŞLA
REKLAM

Henüz hiç yorum yapılmamış.