web analytics

pomni ile yarışmalar

Pomni ile Yarışmalar Oyunu Oyna

Pomni ile Yarışmalar oyunu oyna. Çevrimiçi Dijital Sirk Oyunları dünyasında artık sizi, sizin için bazı ilginç zorluklarla karşılaşan bu serinin ana karakteri Pomni ile bazı Yarışmalara katılmaya davet ediyoruz; bunların hepsini 3 boyutlu bir ortamda keyifli ve eğlenceli bulacağınızdan eminiz. içeride olmak ve şimdi makalenin bu sonraki bölümünü oynanışı açıklamak için kullanacağız, böylece en başından itibaren kazanan olabilirsiniz!

Çevrimiçi Pomni ile Yarışmaları kazanabilir misiniz?

Sirkin içine giriyorsunuz, burada WASD ile hareket ediyorsunuz, yarışmalara katılmak için Enter’ı, koşmak için Shift’i ve saldırmak için fareyi kullanıyorsunuz. Şişelere ateş etmeniz, futbol topuyla top sürmeniz, masa oyunları oynamanız ve diğer birçok yarışmada her başarının karşılığında para kazanmanız gerekecek.

Tabii ki fuarın çevresindeki paraları da toplayabilirsiniz. Zamana karşı oynadığınız için, saat sıfır saniyeyi vurmadan önce bulduğunuz zorluklardan kaç tanesini tamamlayabileceğinizi görmeye çalışın. Bunu yapmanın tek yolu, hemen şimdi başlamanız ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya başlamanızdır, bundan sonra günlük içeriğimize daha fazla göz atmanızı umuyoruz!

Nasıl oynanır?

WASD’yi kullanın, üst karakter tuşunu kullanın, fareyi kullanın ve girin.

OYUNA BAŞLA
REKLAM

Henüz hiç yorum yapılmamış.