web analytics

tilki ülkesi 2 oyunu oyna

Tilki Ülkesi 2 Oyunu Nasıl Oynanır?

Foxy Land 2, adından da anlaşılacağı gibi, platformlar ve hayvanlar içeren bir macera oyunudur ve kısa bir süre önce sizinle paylaştığımız bu serinin ilk sürümüne göre çok daha fazla gelişme sağlayan güçlü bir devam oyunudur, bu yüzden yapmazdık. şu anda inanılmaz maceralar yaşamak üzere olduğun oyunu seninle paylaşma şansını kaçırmaya cüret ettim!

Foxy Land 2’yi çevrimiçi olarak ücretsiz, tek başınıza veya iki oyuncuyla oynayın!

A ve D tuşlarını hareket ettirmek için, W’yi zıplamak ve çift zıplamak için kullanın, iki kez basarsanız, Oyuncu 1 iseniz G’yi, Oyuncu 2 iseniz ateş etmek için L’yi kullanın. diğer karakter için zıplıyor ve telefon veya tablette oynuyorsanız ekranda sanal düğmeler de olacak.

Karakter(ler)inizle platform düzeyinde ilerleyin, karşılaşabileceğiniz düşmanlardan, tuzaklardan ve engellerden kaçınırken, para toplayın, kötüleri alt edin ve stressiz bir şekilde gidebildiğiniz kadar uzağa gidin.

Hayatlarınızı kaybetmeyin ve karakterlerle tanışırken, onlarla konuşurken ve daha önce hiç yaşamadığınız şekillerde eğlenirken hikayeyi devam ettirdiğinizden emin olun!

OYUNA BAŞLA
REKLAM

Henüz hiç yorum yapılmamış.