ateş ve su 2020 oyunu oyna

Ateş ve Su 2020 Oyunu Nasıl Oynanır?

Ateş ve Su 2020 oyna ✅✅. Fireboy ve Watergirl 2: Işık Tapınağı’nda iki kahramanımız keşfedilecek yeni bir tapınak buldular! Işık tapınağı nedir ve kim inşa etti? En önemlisi, birileri buradan nasıl kaçabilir? Fireboy ve Işık Tapınağı Su Kızı’nda, bu iki kahramanımızın bu yeni iki oyunculu macerada birbirlerine sorduğu sorular. Seri devam ediyor ve bu sefer ikili Işık Tapınağında kaldı. Tüm kapıları, kapakları ve tehlikeli su ve lav havuzlarını geçmek için sizin yardımınıza ihtiyaçları var. Onlara yardım et ve birçok ilginç platform bulmacası seviyesi çöz. Taşları topla ve karakterleri tapınağın derinliklerinden kurtar.

Işık olsun! Bu, tapınağın inşaatçılarının düşündüğü gibi olmalı. Fireboy ve Watergirl 2’de, bulmaca çözerek her seviyeyi tamamlamaya çalışıyorsunuz. Belki eski denizciler o parlak aynaların önünde zaman geçirmekten hoşlanıyorlardı, ancak bu aynaları ışığı manipüle ederek bulmacaları çözmek için kullanmalısınız. Yansımalar ile çalışmak zor olabilir ama gerçekten de eğlenceli. Işığın aynadan yansımasını sağlayın ve kapıları açmak için hedefine doğru ilerleyin. Önceki oyun gibi, karakterlerin karşıt öğelerini içeren havuzlardan kaçınmalısınız. Yeşil goo her iki kahraman için de ölümcül, bu yüzden ne olursa olsun, bunun dışında iyi durduğunuzdan emin olun. Fireboy’u kontrol etmek için ok tuşlarını ve Watergirl’i kontrol etmek için WASD tuşlarını kullanabilirsiniz. Mücevherleri hediyelik eşya olarak toplamayı unutma! Kırmızı taşlar sadece Fireboy tarafından toplanabilir. Watergirl mavi taşlar toplamayı tercih ediyor. Tüm 40 seviyeleri tamamlayabilir ve Fireboy ve Watergirl’i ışık tapınağından kurtarabilir misin?

Burası ilk maceranın başladığı yer değil! Daha önce ne olduğunu kontrol etmek için, git ve Orman Tapınağı baskısını oyna. Daha fazla macera için Fireboy ve Watergirl’e katılmak istiyorsanız, Fireboy ve Watergirl oyunları koleksiyonumuza göz atabilirsiniz.

Geliştirici
Oyun Oslo Albert ve Fireboy and Watergirl 4 ve Fireboy and Watergirl 5’in devamı olarak geliştirildi.

Yayın tarihi
Ekim 2020

Özellikler
40 yeni seviye
İki oyunculu oyun
Her iki karakteri de kendiniz kontrol edebilirsiniz
Bağımlılık yapan bulmaca seviyeleri
Kontroller
Fireboy’u kontrol etmek için ok tuşlarını kullanın. Watergirl’i kontrol etmek için WASD tuşlarını kullanın. Ateş ve Su 2020 oynarken başarılar.

OYUNA BAŞLA
REKLAM

Henüz hiç yorum yapılmamış.