web analytics

kafa topu 2015

Kafa Topu 2015 Oyunu Oyna

Kafa Topu 2015 oyna ✅✅. ki oyuncu futbol oyunları sevenler için harika bir haber! İşte spor başlıkları futbolunun en yeni ve süper versiyonu. Daha fazla futbol heyecanı yaşamaya hazırsanız, ne bekliyorsunuz? Bu bölümde sizi birçok sürpriz bekliyor. Başlayalım!

Bu oyunu tek oyuncu ve iki oyuncu olarak iki farklı modda oynayabilirsiniz. Tek oyuncu olarak oynamak için “YENİ OYUN” düğmesine tıklayın. Turnuvada oynamak istediğiniz futbolcunuzu seçin ve ardından “OK” düğmesini tıklayın. Daha sonra oyuna başlamak için “OYNAT” düğmesine tıklayın.

İki oyuncu olarak oynamak için “2 OYUNCU” düğmesine tıklayın. Futbolcularını seç. Futbol sahasını “CHITE PITCH” bölümünden tanımlayabilirsiniz. Maç saatini ve “CHANGE PLAY TYPE” bölümünden yazıp “PLAY” butonuna basarak oyuna başlayabilirsiniz.

Oyun kontrolleri:
Tek oyuncu olarak oynuyorsanız, lütfen aşağıdaki oyun kontrollerini kullanın:
Taşı: “ok tuşlarını”
Vur: “UZAY BAR”

İki oyuncu olarak oynuyorsanız, lütfen aşağıdaki oyun kontrollerini kullanın:
1. Oyuncu:
Taşı: “ok tuşlarını”
Ateş: “P”

2. Oyuncu:
Taşı: “W, A, S, D”
Vur: “UZAY BAR”

İşte oyun hakkında birkaç ipucu; maç sırasında, topla kırmızı güç yükselişlerine rastlarsanız, rakibiniz etkilenecektir. Sarı güçlendirmeleri vurursanız, her iki oyuncu da etkilenir. Yeşil güç arttırırsanız, kendi oynatıcınız etkilenir.

Oynarken, oyun ekranının sağ üst köşesinde bulunan “DURAKLAT” düğmesine tıklayarak oyunu duraklatabilirsiniz. Duraklat düğmesine tıkladığınızda açılan menüden oyun seslerini ve müziği sessize alabilir veya açabilirsiniz veya ana menüye dönebilirsiniz. “RESUME MATCH” butonuna tıklayarak maçınıza devam edebilirsiniz.

En iyi iki oyunculu oyunlar için lütfen bizi takip etmeye devam edin. Çok eğlenmek! Kafa Topu 2015 oynarken başarılar.

OYUNA BAŞLA
REKLAM

Henüz hiç yorum yapılmamış.