süper arabalar park etme 2023 oyunu oyna

Süper Arabalar Park Etme 2023 Oyunu Nasıl Oynanır?

Süper Arabalar Park Etme 2023 oyunu oyna. SuperCars Parking 2023 web sitemizde burada, çünkü burada bu türün pek çok meraklısı olduğunu biliyoruz, bu oyunların mümkün olduğunca çoğunu paylaşmak istiyoruz, hatta onların hakkında konuşuyorsak daha da fazla. en son sürümler, şu anda olduğu gibi!

Hemen şimdi çevrimiçi bir SuperCars Parking 2023 oyunu oynayın!

Başlangıç ​​Modu en kolay olanıdır ve yeterli deneyime sahip olduğunuzu düşünüyorsanız Zor Mod’a geçebilirsiniz. Sınırlarınızı gerçekten test etmek istiyorsanız, süreniz bitmeden her arabayı park etmeniz gereken Zaman Modu’nu deneyin.

Sürmek için WASD/OKLAR’ı, hızlı fren için boşluk’u, motoru durdurmak için I’i ve kamera değişimi için C’yi kullanın. Yönergeleri izleyerek arabayı park yerine götürün ve hiçbir şeye çarpmadığınızdan emin olun, bu durumda seviyeyi kaybedersiniz.

Seviyeleri bitirdikçe, başladığınız arabadan bile daha hızlı ve havalı olan yeni süper arabaları edinebilirsiniz ki bu zaten oldukça harika.

Bunlar, bu oyunun tadını sonuna kadar çıkarmanız için bilmeniz gereken temel bilgiler, sizi hemen şimdi tüm kalbimizle yapmaya davet ediyoruz!

OYUNA BAŞLA
REKLAM

Henüz hiç yorum yapılmamış.