web analytics

süper kalabalık

Süper Kalabalık Oyunu Oyna

Süper Kalabalık oyunu oyna. Super Crowd’da kendinizi hiper-gündelik bir atari deneyiminin heyecan verici öncülünün altında buluyorsunuz. Göreviniz basit ama heyecan verici: Dinamik arenalarda ilerleyin, stratejik olarak kalabalığınızı oluşturun ve toplayabildiğiniz tüm paraları toplayın! Yolunuz üzerinde dönen sivri uçların ve lazer patlamalarının farkında olun. İlerledikçe heyecan artıyor ve canavarlardan oluşan bir orduyla devasa bir hesaplaşmaya yol açıyorsunuz. Süper Kalabalık sadece hayatta kalmakla ilgili değil, yeni görünümlerin ve lider şapkalarının kilidini açtıkça büyümekle de ilgilidir.

Nasıl oynanır

Süper Kalabalık kral oyun skor için kontroller basittir . Kalabalığınızda manevra yapmak ve engelleri atlatmak için ok tuşlarını kullanın veya kaydırın (cep telefonunda). Amaç, rota üzerinde stratejik olarak konumlanmış üyeleri ekleyerek grubunuzu büyütmektir. Mevcut parayı toplayın ve dönen sivri uçlardan ve lazerlerden kaçının. Oyununuz çok sayıda canavara karşı destansı bir savaşla sonuçlanacak; oyunda daha da ilerlemek için hayatta kalın.

Ipuçları ve Püf noktaları

Strateji , Super Crowd oynanışının merkezinde yer alır! Daha fazla kalabalık üyesi toplamak, canavarlara karşı savaş gücünüzü artırır ancak aynı zamanda navigasyonu da zorlaştırır. Para toplamak harika görünümlerin kilidini açmanızı sağlar, ancak açgözlülüğün sizi tehlikelere sürüklemesine izin vermeyin! Savaşlarınızı akıllıca seçin; Bazen en iyi strateji yüzleşmek yerine kaçınmak olabilir.

Özellikler

Oyun şunları sağlar:

  • Stratejik planlama ve hızlı aksiyonun heyecan verici bir karışımı
  • Daha fazla karakter özelleştirmesi için kilidi açılacak çeşitli görünüm ve şapkalar
  • Oyunun sürükleyiciliğini artıran ilgi çekici ses efektlerine sahip canlı görseller
  • Hızlı refleksleri ve karar verme becerilerini test eden dinamik bir engel sistemi
  • Dev bir canavar dalgasına karşı destansı bir son mücadele
OYUNA BAŞLA
REKLAM

Henüz hiç yorum yapılmamış.