web analytics

championship 2019

Championship 2019 Oyunu Oyna

Championship 2019 oyna . Youthstream ve Milestone, Mxgp 2019’un ilk adrenalin yakıtlı oyun videosunu duyurmaktan gurur duyuyor ve Tim Gajser’in Honda HRC’DE Pietramurata izini sürdüğünü gösteriyor.

Yeni oyun videoları ile birlikte Milestone, 19 Haziran’dan oyun bonusunda fiziksel ön siparişlerin kullanılabilirliğini de duyurdu; oyun öncesi tüm oyuncular, özel Ultimate Fury paketi, kask, gözlük, dişli ve botlardan yapılmış iki farklı binici seti ve Don ve yıldırım efektleri ile iki animasyonlu bisiklet liveries’i alacak.

PlayStation4, Xbox One ve Windows PC/STEAM’DE 27 ağustos’tan itibaren dünya çapında mevcut olan MXGP 2019, oyuncuların 2019 takviminin pistlerinde mevcut sezonun tüm binicileri, bisikletleri ve takımlarıyla yarışmasına izin verecek. Oyuncular mx2 kategorisinde veya doğrudan mxgp üst sınıfında rekabet edebilecek, resmi bir takıma katılmayı veya özel bir takım için yarışmak için sponsorla imza atmayı seçecekler. Son olarak, oyunun tüm hayranları sevdikleri şampiyon aynı zamanda şampiyonluk heyecanını yaşamak mümkün olacak! Mxgp 2019 da yepyeni bir parça editörüne sahip olacak, böylece oyuncular belirli motokros modülleriyle tamamen özelleştirilmiş en sevdikleri parçayı oluşturabilecekler. Oyuncular topluluk ile parça editörü ile oluşturulan parçaları paylaşmak ve onlarla rekabet mümkün olacak! Championship 2019 oynarken başarılar.

OYUNA BAŞLA
REKLAM

Henüz hiç yorum yapılmamış.